www.antirozatoare.ro

 

Contactati-ne:

 

Punct de lucru:
Comuna Corbeanca, Sat Tamasi,
Str.Alunisului, Nr.2A, Ilfov

 

Tel: 021 335 7905
Fax: 021 335 7906 
Mob: 0745 665 003 
contact@antirozatoare.ro

Cosul(gol)

Nou!!! DogSTOP

Nou!!! DogSTOP

 Nou!!! DogSTOP® reprezinta cel mai uman si sigur mod de a alunga cainii agresivi. De asemenea, acesta poate fi utilizat in scopuri de antrenament al cainilor, asociind actionarea ultrsunetelor cu o anumita comanda.

Dispozitivul DogSTOP® emite sunete cu o frecventa intre  25 kHz, care sunt inaudibile pentru om, insa insuportabile pentru caini. Este non-toxic, nu avecteaza oamenii si animalele. Ultrasunetele emise de aparat vor deranja auzul cainelui, obligandu-l sa plece.  Dispune de led cu flashuri luminoase pentru actiune sporita si pe timp de noapte. Folositi doar baterii alcaline, respectand polaritatea. Nu folositi aparatul asupra cainilor inofensivi. Nu apropiati difuzorul de ureche.  DogSTOP® va ajuta detinatorul acestuia in stabilirea unei limite de apropiere intre caine si persoana in cauza.

 

Date tehnice

Raza de actiune: pana la 10 m
Dimensiuni: 130 x 40 x 25 mm
Frecventa: 25.000 Hz
Nivel sonor max.: 120dB
Alimentare: 1 buc. baterie alcalina 9V
 

 

 

  Daca doriti produsul cu baterie alcalina Mitsubishi 9V inclusa, pretul este de 69.00 + 7.00 = 76.00 lei (TVA inclus)

Pret: 69.00 RON (TVA inclus)

Stoc: DaSuper Dogchaser Plus

Super Dogchaser Plus

Noul Super DogChaser® reprezinta un pas inainte in problema indepartarii cainilor agresivi. Acesta este perfectionarea deja consacratului model DogChaser si este dotat cu acelasi puternic emitator de ultrasunete, cat si cu led-uri ultraable pentru a alunga animalele indezirabile si prin efectul optic al flash-urilor puternice.

Dispozitivul Super DogChaser® emite sunete cu o frecventa intre 20 si 25 kHz, care sunt inaudibile pentru om, insa pot fi auzite de caini. Aparatul, in cazul utilizarii corecte, va indeparta un caine nedorit. Pentru aceasta dispozitivul trebuie directionat direct inspre cainele in cauza. Ultrasunetele emise de aparat vor deranja auzul cainelui, obligandu-l sa plece. Super DogChaser® va ajuta detinatorul acestuia in stabilirea unei limite de apropiere intre caine si persoana in cauza.


Date tehnice


Raza de actiune: pana la 12 m
Dimensiuni: 104 x 40 x 28 mm
Greutate: 55 gr. (fara baterie)
Frecventa: 20.000 - 25.000 Hz
Nivel sonor max.: 130dB
Alimentare: 1 buc. baterie alcalina 9V

 

Daca doriti produsul cu baterie alcalina Mitsubishi 9V inclusa, pretul este de 92.00 + 7.00 = 99.00 lei (TVA inclus)

Pret: 92.00 RON (TVA inclus)

Stoc: DaAnimal STOP

Animal STOP

Dispozitivul AnimalSTOP reprezinta o metoda simpla, ecologica si eficienta in alungarea cainilor, pisicilor, iepurilor, veveritelor, vulpilor, rozatoare de camp din curtile si gradinile Dvs. fara a le face vreun rau. Intrusii vor fi detectati odata ce intra in raza de actiune a senzorului si va fi declansate undele ultrasonice disconfortante, cat si flash-uri luminoase puternice pentru alungare si pe timp de noapte. AnimalSTOP va emite unde ultrasonice cu frecventa intre 13,5 si 24,5 kHz, aleatorie si continuu variabila pentru a alunga animalele intruse. Dispozitivul este rezistent intimperiilor, special proiectat pentru uz exterior.
 

SPECIFICATII TEHNICE:

Dimensiuni: 87 x 67 x 126 mm
Alimentare: celula fotovoltaica 60mA + 3 baterii reincarcabile R6, 1,2V
Durata start-up: 15 secunde
Frecventa: 13,5 – 23,5 kHz
Suprafata actiune, max.: 200 m² suprafata, unghi de 90º
Raza detectare, max.: 12 metri

Pret: 169.00 RON (TVA inclus)

Stoc: daRadio Fence

Radio Fence

Radio Fence este un dispozitiv care va împiedica câinele dumneavoastră să părăsească teritoriul delimitat.
Principiul de funcţionare este foarte simplu: ataşaţi zgarda de animalul Dvs, instalaţi dispozitivul,apoi delimitaţi perimetrul pe care doriţi sa nu-l paraseasca câinele cu ajutorul firului din dotare, îngropând-l la o adâncime de 2-5 cm. Acesta emite un semnal radio, care mai întâi semnalizează sonor, după aceasta emite impulsuri electrice reglabile, determinându-l să se întoarcă înapoi.
Instalare simpla, câinele Dvs se va deprinde uşor şi repede.
Acum puteţi sta liniştit, ştiind că animalul preferat nu va mai părăsi curtea sau teritoriul dorit.
Sistemul este dotat cu un fir ce acoperă un perimetru de 160 m, care poate fi prelungit cu orice fir de cupru izolat.

Cititi cu atentie instructiunile de instalare si utilizare!!!

Alimentare - 220v 50 Hz

Perimetru - 165 m (pana la 1000m)

suprafata - aprox 600 mp (pana la 30000 mp)

Stegulete pentru marcarea teritoriului

Pret: 498.00 RON (TVA inclus)

Stoc: Nu


Ultrasonic Bark Stopper

Ultrasonic Bark Stopper

Dispozitivul Ultrasonic Bark Stopper® este un dispozitiv ce se monteaza, cu ajutorul unei curele in jurul gâtului câinelui, pentru a opri sau a-l determina sa nu latre.

Ultrasonic Bark Stopper® funcţionează in 2 regimuri: este dotat cu un emiţăor de ultrasunete, audibile doar de catre câini, care se activeaza atunci când câinele Dvs începe să latre, deasemenea este dotat cu un microfon si un difuzor cu ajutorul căruia puteţi înregistra propria Dvs comanda vocală şi in momentul în care câinele va lătra, el va auzi comanda înregistrată de Dvs. Dispune de buton pornit/oprit, buton selectie program si de 2 LED-uri ce indica modul de functionare.

Aparatul nu va reacţiona la lătratul altui câine, datorită senzorului de vibraţii, ce recepţionează exclusiv vibraţiile emise de lătratul câinelui pe care este montat.

Acest aparat este inofensiv pentru animale şi oameni, cât şi pentru mediul înconjurător, ultrasunetele emise sunt inaudibile pentru om, în schimb îi deranjează pe câini, este indeosebi folosit pentru căţei, cat si pentru câini mai maturi.

Câinele va realiza la scurt timp dupa purtarea zgardei, că lătratul sau este cauza ultrasunetelor deranjante, si se va potoli imediat.

 

Include aparatul Ultrasonic Bark Stopper®

4 baterii LR44 de 1,5V (le găsiţi în orice magazin)

Curea ajustabilă pentru prindere

Manual de utilizare

Pret: 56.00 RON (TVA inclus)

Stoc: DA