www.antirozatoare.ro

 

Contactati-ne:

 

Punct de lucru:
Comuna Corbeanca, Sat Tamasi,
Str.Alunisului, Nr.2A, Ilfov

 

Tel: 021 335 7905
Fax: 021 335 7906 
Mob: 0745 665 003 
contact@antirozatoare.ro

Cosul(gol)

produse

SC BrandBox SRL pune la dispozitie aparate moderne, ecologice care nu sunt daunatoare omului si mediului ambiant. Aceastea sunt omologate conform normelor si standardelor Uniunii Europene.
Produsele comercializate prin antirozatoare.ro au fost achizitionate de societati comerciale mari din industria alimentara, depozite de medicamente, rafinarii, societati de transport, firme cunoscute de deratizare precum si foarte multe persoane fizice, pentru gospodariile personale.

AntiRozatoareAntiRozatoare
Cercetarile de laborator au demonstrat ca auzul rozatoarelor poate percepe sunete si peste limita umana de 20 kHz. Dispozitivele AntiRozatoare, folosind ultrasunete la frecvente intre 20 si 40 kHz pentru a crea discomfort animalelor in cauza si de a le obliga sa plece in locuri mai linistite.
detalii

AntiCartiţă</AntiCartiţă
Rozatoarele subterane, chiar daca sunt practic oarbe, au un foarte dezvoltate simtuile auzului si cel tactil. Dispozitivele din seria AntiCartiţă exploateaza acest fapt pentru a alunga aceste animale departe de curtea Dvs.
detalii

 

AntiCaineAntiCaine
Dispozitivele din aceasta serie sunt utilizate pentru indepartarea, respectiv mentinerea la distanta a cainilor si pisicilor in spatiile deschise. Dispozitivele sunt rezistent la intimperii, consum mic si dispun de trasaturi specifice pentru fiecare aparat in parte.
detalii

AntiPasareAntiPasare
Dispozitivele impotriva pasarilor folosesc principiul redarii trilurilor de primejdie ale pasarilor pradatoare precum vulturul, corbul, etc. pentru a motiva celelalte pasari (randunici, vrabii, ciori, grauri, etc.) sa plece din zona de actiune a dispozitivului...
detalii

 

AntiInsecte - InsectKiller - Insectocutoare

AntiInsecte
Aparate anti insecte cu raze ultraviolete, cu electrocutare sau cu hartie adeziva. Insectele sunt atrase de razele UV si apoi electrocutate sau lipite de hartia adeziva. Eficienta sporita si design modern al aparatelor...
detalii