www.antirozatoare.ro

 

Contactati-ne:

 

Punct de lucru:
Comuna Corbeanca, Sat Tamasi,
Str.Alunisului, Nr.2A, Ilfov

 

Tel: 021 335 7905
Fax: 021 335 7906 
Mob: 0745 665 003 
contact@antirozatoare.ro

Cosul(gol)

produse

SC BrandBox SRL, pune la dispoziție aparate moderne, ecologice care nu sunt dăunătoare omului și mediului ambiant. Aceastea sunt omologate conform normelor și standardelor Uniunii Europene.
Produsele comercializate prin antirozatoare.ro au fost achiziționate de societăți comerciale mari din industria alimentară, depozite de medicamente, rafinării, societăți de transport, firme cunoscute de deratizare precum și foarte multe persoane fizice, pentru gospodăriile personale.

AntiRozatoareAntiRozatoare
Cercetările de laborator au demonstrat că auzul rozătoarelor poate percepe sunete și peste limita umană, de 20 kHz. Dispozitivele AntiRozatoare, folosind ultrasunete la frecvențe între 20 și 40 kHz pentru a crea discomfort animalelor în cauză și de a le obliga să plece în locuri mai liniștite.
detalii

AntiCartiţă</AntiCartita
Rozătoarele subterane, chiar dacă sunt practic oarbe, au un foarte dezvoltate simțurile auzului și cel tactil. Dispozitivele din seria AntiCartita exploatează acest fapt pentru a alunga aceste animale departe de curtea dumneavoastră.
detalii

 

AntiCaineAntiCaine
Dispozitivele din această serie sunt utilizate pentru îndepărtarea, respectiv menținerea la distanță a câinilor și pisicilor în spațiile deschise. Dispozitivele sunt rezistente la intemperii, consum mic și dispun de trăsături specifice pentru fiecare aparat în parte.
detalii

AntiPasareAntiPasare
Dispozitivele împotriva păsărilor folosesc principiul redării trilurilor de primejdie ale păsărilor prădătoare precum vulturul, corbul, etc. pentru a motiva celelalte păsări (rândunici, vrăbii, ciori, grauri, etc.) să plece din zona de acțiune a dispozitivului.
detalii

 

AntiInsecte - InsectKiller - Insectocutoare

AntiInsecte
Aparate anti insecte cu raze ultraviolete, cu electrocutare sau cu hârtie adezivă. Insectele sunt atrase de razele UV și apoi electrocutate sau lipite de hârtia adezivă. Eficiența sporită și design modern al aparatelor.
detalii